De vreemdganger

vreemdganger2004-2009  De vreemdganger is de vader van jongste dochter , waarmee ik een vijfjarige relatie heb gehad.

De vreemdganger heb ik leren kennen toen ik mijn toenmalige man verliet. Hij is een van de helden geweest die mij geholpen heeft het huis te kunnen verlaten. Mijn eerste ontmoeting met hem was in de nacht dat ik met politie en al mijn kinderen meenam en mijn voormalige echtgenoot verliet.

In eerste instantie heeft hij zich als een ridder gedragen. Op het moment dat de draak verslagen was, ging de ridder op zoek naar het volgende monster. Toen Bureau Jeugdzorg zich melde, leek het er even op dat hij de draak gevonden had waar hij naar op zoek was.

Vol goed moed en bravoure stortte hij zich op het monster wat zich Bureau Jeugdzorg noemt. Echter, toen bleek dat deze draak toch net iets te groot voor hem was, is de ridder stiekum op zijn sokjes weggeslopen.

Wie is de vreemdganger? Noem hem een avonturier, een goudzoeker, een fantast, een vreemdganger. In ieder geval; zolang je avontuur hebt heb je zijn aandacht. Maar je moet geen Bureau Jeugdzorg heten…

De vreemdganger heeft zijn naam te danken aan alle buitenechtelijke relaties die hij de afgelopen jaren er op na heeft gehouden.