Met een namaak-advocaat voor de rechtbank van Groningen

rtlJack Bottom ; directeur van een dagdroom

Dit is de nep-advocaat die ik heb gehad. Deze man wist zowel mij als de rechters te overtuigen dat hij een echte advocaat was, terwijl hij dat absoluut niet is. Deze man presteerde het om gewoon in een toga voor de rechter te verschijnen. De rechtbank van Groningen vond het niet nodig om zijn identiteit te controleren, zodat deze man zonder tegenstand rotzooit kon trappen in de rechtszaal. De rechtbank van Groningen heeft in een nieuwsuitzending van RTL-Nieuws verklaard het niet nodig te vinden alsnog veiligheidsmaatregelen te nemen.

Wat presteert onze zelfbenoemde advocaat?

  • De nep-advocaat regelt achter je rug allerlei afspraakjes met Bureau Jeugdzorg, waar jij niet van op de hoogte wordt gehouden.
  • Elke gelegenheid die zich voordoet, grijpt de nep-advocaat aan om een rechter te wraken. Hij schept er genoegen in zoveel mogelijk rellen te trappen in de rechtbank als mogelijk.
  • Pas in de wachtkamer van het Hogerechtgebouw, wachtend op het Hoger Beroep, wordt pas duidelijk dat je met een oplichter te maken hebt.
  • De nep-advocaat blijkt ineens je relatie tegen je op te stoken om ook een juridische procedure tegen je op te starten
  • Torenhoge reiskosten omdat het rijbewijs maar niet teruggegeven wordt of de auto stuk is.
  • En natuurlijk de onverwachte rekeningen die ineens achteraf blijken te komen zoals inktpatronen van 80 euro, BTW voor een stichting en telefoonkosten terwijl je nooit gebeld wordt.

Meer weten over deze zogenaamde advocaat? Check zijn linkedin-profiel hier.